Nya OnePlus Nord N20 kommer visas upp i Europa inom kort

OnePlus har inte bara byggt vidare på flaggskepp utan även på Nord- serien sedan företaget introducerade den. Inom några månader ser det ut att vara dags igen!

Enligt en snubbe på Twitter kommer OnePlus hålla ett event i februari för Europa där man kommer att visa upp den nya modellen Nord N20, vilket förväntas bli uppföljaren till Nord N10. Exakt när i Februari är just nu oklart men ju närmare lansering vi kommer, desto smakrikare detaljer lär vi få ta del av! 😊

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.