Samsung Galaxy S22 Ultra kommer inte med 1024 GB minne

Det har spekulerats om att Samsung kommer visa upp en version av det kommande flaggskeppet S22 Ultra med 1024 GB minne. Nu har det dock inkommit bevis som tyder på att så inte kommer bli fallet vilket är en liten besvikelse.

Nej, det ser istället ut som att företaget kommer hålla kvar vid 512 GB minne som max. Det ser däremot ut som att den här modellen fortsatt kommer med 16 GB RAM och som de flesta vet kommer Samsung med största sannolikhet inkludera Exynos i de modeller av S22 som kommer till Sverige…

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.