Ingen ny Google Chromecast i år?

Från och med 24 juni kommer du som vill kunna lägga vantarna på en Chromecast with Google TV från sökjättens egna shop på webben. Men i samband med Pixel 7 kommer Google visa upp en ny Chromecast…eller? 

Jag tror faktiskt inte att så kommer bli fallet eftersom att Sverige inte är det enda landet som snart kommer få en produkt som visades upp för lite mindre än två år sedan. Om Google skulle köra på det viset så skulle man ju vara riktigt osmarta och i min mening skulle det vara osmakligt mot de länder där man nyligen släppt Chromecast with Google TV om så skulle bli fallet. Därför tror jag inte att man kommer göra så!

Annat som kan intressera!

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://samgalax.net