Qatar Airbus A380-800 fick vända tillbaka på grund av rök indikation

En Airbus A380-800 på väg från Doha i Qatar till Sidney i Australien fick nyligen vända tillbaka efter indikation om rök i flygplanet.

Flighten vände tillbaka efter cirka 12 minuter uppe i luften och allt fick bra. Ingen person kom till skada lyckligtvis. Qatar Airways har uttalat sig på följande vis:

Qatar Airways flight QR908 operating Doha (DOH) to Sydney (SYD) on 5 September returned to Doha after takeoff due to a cockpit indication of smoke onboard. The crew declared an emergency and the aircraft landed safely in Doha shortly afterward where it was met by emergency services as a precaution. The safety and security of our passengers and crew remain our utmost priority and we apologize for the disruption to the travel plans of our customers.”

Via

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.