Hem Samsung Galaxy S23 Ultra läcker ut på företagets franska hemsida

Samsung Galaxy S23 Ultra läcker ut på företagets franska hemsida

Gsmarena 001 (1) (2)

Det verkar som att de flesta detaljerna om Samsungs kommande flaggskepp S23 Ultra nu har läckt ut. Detta tack vore företagets franska hemsida där mycket information om enheten sipprat ut på nätet.

Det framgår att mobilen kommer få Snapdragon 8 Gen 2 i hela världen och inte bara i Korea och USA som fallet varit tidigare. Men utöver det framkommer det också att den kommer få en 6,8 tumsskärm med WQHD+- upplösning tillsammans med en uppdateringsfrekvens som kommer kunna pendla mellan 1-120Hz.

S23 Ultra kommer även bli företagets första smartphone med deras helt nya 200 MP-sensor som man offentliggjorde under gårdagen. Dessutom nämns ett 5000 mAh batteri med 45W-laddning. Hastigheten är bra för att vara Samsung, men jag hade hellre sett ännu snabbare laddning helt klart.

Något som det icke nämns något om är fingeravtrycksläsaren. Jag hoppas och tror således att den fortfarande kommer att vara betydligt större än den som sitter i S22 Ultra.