Gsmarena 001 (1) (27)

Samsung Galaxy S23-trion ser ut att få snabbare Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-chipp

Enligt uppgifter publicerade tidigare idag kommer Samsung Galaxy S23-trion, vilket inkluderar S23, S23+ och S23 Ultra att få en snabbare version av processorn Snapdragon 8 Gen 2 jämfört med konkurrenterna.

När Qualcomm först visade upp processorn var Samsung inte en av tillverkarna som listades vilket var galet knepigt med tanke på att det spekulerats om att S23-trion kommer köra den här processorn under en längre tid.

Nu har vi troligtvis däremot fått svaret. Det är inte Snapdragon 8 Gen 2 som alla andra tillverkare kör som kommer pryda S23:orna utan en modifierad version av processorn. Mer specifikt sägs det att mobilerna kommer rocka i GHz på 3,36GHz istället för 3,2GHz som konkurrenterna utrustat sina Snapdragon 8 Gen 2-mobiler med.

Via

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net