Vikbara Honor Magic Vs kommer 27 februari, “be ready for impact”

När Honor visade upp Magic Vs för den kinesiska marknaden för några månader sedan avslöjade företaget att mobilen också skulle visas upp för den globala massan någon gång under första kvartalet det här året.

Nu har företaget bekräftat att man kommer hålla ett event den 27 februari klockan 13:30 svens tid där tillverkaren kommer visa upp den här enheten. Magic Vs sticker ut mot andra smartphones genom att bland annat erbjuda en snabbare yttre skärm kontra den inre (120 och 90Hz) men mobilen är också riktigt tunn och lätt och eftersom Honor brutit sig loss kommer den med alla Google Play tjänster.

Inte bara vikbart

Inte bara Magic Vs kommer att visas upp globalt på det här evenemanget. Det ser också ut som att tillverkaren kommer tillkännage Magic 5-serien där tre enheter i den här serien sägs få Snapdragon 8 Gen 2 under huven, undra hur tänket går där? 😅

Via

Sånt som också kan intressera…