Hem Så här kommer iPhone 15 Plus troligtvis se ut

Så här kommer iPhone 15 Plus troligtvis se ut

Screenshot Capture 2023 02 26 01 09 24

Förra året introducerade Apple nya 14 Plus. Som det ser ut idag har modellen verkligen inte sålt bra, men trots detta verkar det inte som att Apple har planer att lägga ner Plus-modellerna, åtminstone inte det här året. Nu har bilder troligtvis inkommit som kan visa hur iPhone 15 Plus kan se ut.

Vi ser en hel del skillnader mot modellens föregångare, 14 Plus. Dels verkar det som att Apple valt att skrota flärpen för att istället använda den dynamiska ön, men inte nog med detta verkar den få en betydligt större kamerahump jämfört med dess föregångare. Sedan tidigare har det spekulerats om att Apple kommer uppgradera kameran i iPhone 15 från 12 MP till 48 MP, något som dagens iPhone 14 Pro-modeller redan har och jag tror att iPhone 15 Plus kommer få samma kameror som Apple kommer utrusta vanliga iPhone 15 med. Tillverkaren kommer troligen hålla ett event i september det här året där iPhone 15-serien kommer visas upp.