Gsmarena 007 (1)

Flaggskeppet Honor Magic5 Pro är här!

Honor har under dagen visat upp det nya flaggskeppet Magic5 Pro, och den här telefonen kan verkligen kallas för ett flaggskepp då den verkar brutal!

Mobilen har fått en 6,81 tumsskärm på framsidan och till skillnad från många andra tillverkare så har den här mobilen inte få en böjd display enbart på långsidorna utan även på kortsidorna. Detta är något vi känner igen från Huawei P40 Pro och som många tyckte om i den modellen. Skärmen i övrigt har fått FHD+-upplösning och något som bör nämnas utöver 120Hz är att den kan boosta upp till 1800 nits i ljusstyrka vilket såklart är galet imponerande!

Under ytan hittar vi Snapdragon 8 Gen 2. Detta tillsammans med 12GB RAM och 512GB minne. Jag gillar verkligen att Honor gått all-in med minnet!

På baksidan sitter tre stycken 50 MP-kameror som enligt Honor ska ta fantastiska bilder. Men det är naturligtvis upp till bevis! Honor har i övrigt utrustat mobilen med ett 5100 mAh-batteri som kan laddas med 50W trådlös eller 66W trådad hastighet. Inte helt oväntat är Android 13 förinstallerat.

Mobilen kommer att släppas globalt för 1200 euro. I vilka länder är dock oklart, men jag hoppas att den åtminstone landar i Spanien.

Related Posts