Hem Tecno Phantom V Fold officiell, företagets första vikbara smartphone

Tecno Phantom V Fold officiell, företagets första vikbara smartphone

Gsmarena 077

Kinesiska Tecno har idag visst upp Phantom V Fold, vilket är företagets första vikbara smartphone av foldeble-typ. Den här mobilen stoltserar bland annat med ett 5000 mAh batteri, vilket är det största som någonsin suttit i en vikbar smartphone!

Modellen har fått en 6,45 tumsskärm på utsidan med 120Hz liksom en 7,85″ skärm på insidan med samma höga Hz. Under huven hittar vi Mediatek Dimensity 9000+ tillsammans med tre stycken kameror på baksidan. Jag rekommenderar starkt att ni tar en titt på videon här nedan!

Inledningsvis kommer mobilen börja säljas i Indien men jag hoppas verkligen att den kommer släppas i åtminstone några länder i Europa.