Gsmarena 001 (1) (8)

Realme GT Neo 5 SE är här med senaste Snapdragon 7+ Gen 2

Realme GT Neo 5 SE har nyligen visats upp i Kina, och den sticker ut genom att erbjuda senaste Snapdragon 7+ Gen 2 under huven tillsammans med ett batteri som kan snabbladdas med 100W, och naturligtvis ingår laddaren i lådan till enheten.

På framsidan sitter en 6,74″ skärm med upplösningen 2772 x 1240 med en imponerande uppdateringsfrekvens på 144Hz. Under huven hittar vi på prestandafronten som sagt processorn som jag nämnt ovan. Trots att detta är en smartphone i mellanklass så har man inte snålat med mängden RAM och ROM. Du kan köpa mobilen med upp till 16GB RAM och 1024GB internt minne (ROM).

Mobilen har fått tre kameror på baksidan. Det handlar om en primär 64 MP-kamera, en sekundär 8 MP-kamera (vidvinkel) och en tredje 2 MP-kamera för närbilder. Batteriet är på 5000 mAh med 100W laddning.

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net