Hem HTC gör comeback med Wildfire E3 Lite

HTC gör comeback med Wildfire E3 Lite

Wp 1681021071979

HTC har vi inte hört mycket om den senaste tiden. Nu har företaget introducerat en ny budgetmobil i form av Wildfire E3 Lite som inte direkt får någon att höja på ögonbrynen, och den lär inte heller bli tillgänglig i Europa skulle jag tro.

Mobilen erbjuder en 6,5 tumsskärm med HD+- upplösning med 60Hz och IPS. Under huven hittar vi processorn UNISOC SC9863 4G och som ni hör kommer den här modellen med 4G. På baksidan sitter två kameror. Det handlar om en primär 13 MP-kamera tillsammans med en sekundär 2 MP-kamera. På framsidan sitter en ensam 5 MP-kamera. I övrigt har mobilen fått ett 5000 mAh batteri och kommer med Android 12 från start. HTC har ännu inte meddelat hur mycket den kommer kosta och vart den kommer bli tillgänglig.