Hem Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung Galaxy S23 Ultra Mobilanyheter.net

Du som vill ha en flaggskeppsmobil med extra allt bör ta en titt på Samsung Galaxy S23 Ultra. Telefonen har många funktioner och är också väldigt snygg med sina symmetriska design. Den finns i fyra jordnära färger – grön, svart, lila och beige. På Samsungs egen hemsida kan du dessutom hitta den i exklusiva färger.

Om du vill modifiera utseendet på din smartphone har Teknikhallen gott om skal. De ger också ett extra skydd till mobilen om du skulle råka tappa den eller om du brukar ha den i väskan tillsammans med andra saker. Om du vill behålla mobilens look finns det också transparenta alternativ.

Specifikationer

Processorn i Samsung Galaxy S23 Ultra är en Snapdragon 8 Gen 2 Pro. Det ger dig möjlighet att spela mobilspel utan problem, även om de kräver hög kapacitet. Dessutom gör det att batteriet håller länge, trots intensiva spelstunder. När det kommer till lagringsminnet kan du välja mellan tre alternativ: 256 GB, 512 GB eller 1 TB. RAM-minnet ligger på 8 GB om du väljer 256 GB lagring, för de andra två alternativen är RAM-minnet 12 GB.

Skärmen är en AMOLED 2X-skärm med en storlek på 6,8 tum. 120 Hz-teknologin gör att uppdateringsfrekvensen optimeras på ett intelligent sätt med väldigt snabba hastigheter utan att batteriet slukas. Mobilen har dessutom en inbyggd S Pen som du kan peka på skärmen med, för att du snabbt ska kunna skriva meddelanden.

På baksidan finns en Quad Cam med otroliga 200 megapixlar. Skärpan och detaljrikedomen är imponerande. Det här är Samsungs bästa kamera någonsin som både tar bra bilder och videor. Den har fyra bakre kameror och givetvis också en selfiekamera framtill. Du kan dessutom zooma 100 gånger för att kunna fånga fina motiv även på långt håll. Kameran är också ljuskänslig och fungerar utmärkt till att ta bilder med vid svag ljussättning.

Snabbladdat batteri

Batteriet ligger på 5 000 mAh och kan snabbladdas till 50 procents kapacitet på en halvtimme. Batteriet är intelligent på så sätt att det analyserar din användning och sparar på krafterna för att vara så länge som möjligt. Samsung S23 Ultra stöttar även Powershare, vilket innebär att du kan dela batteriet med dina vänner.

Det här är helt klart Samsungs snabbaste mobil hittills och det utan att batteriet tar slut snabbare. Dessutom är användarupplevelsen stabil. Skärmglaset Gorilla Glass Victus 2 och Armor aluminium är starkare än någonsin innan på en Samsung-telefon. Det är sammanfattningsvis en mobil med extra allt.