Hem Geekbench avslöjar prestandan för Google Pixel 7a

Geekbench avslöjar prestandan för Google Pixel 7a

Googles kommande Pixel 7a kommer med största sannolikhet visa upp Pixel 7a på ett event 10 maj. Nu har det inkommit uppgifter om att mobilen läckt ut via benchmarkprogrammet Geekbench, och mycket som det spekulerats om bekräftas.

Det framgår att mobilen kommer få Tensor G2 under huven tillsammans med 8GB RAM. Geekbench avslöjar också att mobilen kommer med Android 13 från start, vilket är ytterligare en indikation på att den kommer art visas upp inom kort. Sedan tidigare har det spekulerats om att mobilen kommer få trådlös laddning och en display som ska erbjuda 90Hz, upp från 60Hz som företagets Pixel 6a erbjuder. Den modellen var riktigt bra prissatt och det kommer bli mycket intressant att se hur mycket Pixel 7a kommer kosta.

Via