Gsmarena 002 (18)

Fullständiga specifikationer för OnePlus 12 kan ha läckt

I december kommer vi troligtvis få se OnePlus 12. Redan nu kan dock specifikationerna ha läckt ut till enheten, och det menas att mobilen bland annat kommer få ett enormt batteri på 5400 mAh och att trådlös laddning troligtvis kommer återvända, något som jag skrivit om tidigare.

Det sägs ännu en gång att mobilens skärm kommer mäta 6,7* och att den kommer få QHD+-upplösning tillsammans med upp till 120Hz uppdateringsfrekvens (1-120Hz). Under huven kan Snapdragon 8 Gen 3 sitta tillsammans med 16/256GB minne. Det nämns ingenting om någon version med 512GB ROM, men jag skulle tro att en sådan också kommer visas upp.

Det verkar som att kamerorna kommer uppgraderas ännu en gång i OnePlus 12. Den ska enligt källan få en primär 50 MP-kamera och ett vidvinkelobjektiv med lika många megapixlar. Dessutom sägs det att den kommer få en tredje 64 MP-kamera för zoom.

I övrigt sägs det som sagt att mobilen kommer erbjuda ett och annat nytt. Det ska bland annat handla om ett stort batteri på runt 5400 mAh som ska kunna laddas med 100W trådat och 50W trådlöst. Jag skrev för en tid sedan att det ryktats om att mobilen skulle få 150W trådad laddning, men så kommer inte bli fallet enligt den här källan.

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net