Hem Rykte: iOS 17 kommer erbjuda flera nyheter till Dynamic Island

Rykte: iOS 17 kommer erbjuda flera nyheter till Dynamic Island

Screenshot 2023 07 29 17 24 28 423 Com.instagram.android Edit

Enligt uppgifter är det mycket möjligt att Apple byggt ut stödet för den dynamiska ön i och med iOS 17. Det skulle vara på tiden eftersom att funktionaliteten i den dynamiska ön som Apple utrustat 14 Pro-modellerna med är mycket begränsad.

Det sägs att du bland annat kommer kunna få upp en ikon för om du vill stänga av eller slå på olika inställningar så som WiFi. Dessutom sägs det att en genväg till just inställningar kan komma att “festas” bredvid den dynamiska ön så att du har tillgång till inställningarna så fort du behöver dom. Det skulle inte vara en dag försent då Android haft den här funktionen i flera års tid. Det har sedan tidigare spekulerats om att Apple kommer fortsätta bygga på denna typ av Ö även i kommande iPhones. Något annat skulle ju förvåna något kopiöst.