1237395

Trots USA:s spärr: nu är Huawei tillbaka med Kirin i Mate 60 Pro

Något jag inte tänkte på när Huawei visade upp det nya flaggskeppet Mate 60 Pro var att den här modellen har ett Kirin-chipp. Det var i samband med USA:s restriktioner mot Huawei som tillverkaren även blev förbjuden att samarbeta med Taiwanesiska TSMC och Taiwan vill ju inte samarbeta med Kina men däremot med USA. Trots detta har Huawei lyckats med ett Kirin-chipp i Mate 60 Pro. Men den stora frågan är: hur? Dessutom ser det ut som att tillverkaren lyckats få in ett 5G-chipp i den här modellen. Jag har ingenting emot detta då jag verkligen gillar Huaweis produkter, men sleepy Joe är nog inte lika glad.

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net