in

Nya Moto 360 kan komma i en lyx-version

Den 8 september presenteras nya Motorola Moto 360. Det vi förväntar oss är att vi får se en större och en mindre variant utav klockan. Men nu cirkulerar det även rykten om att Motorola ska introducera en lyxigare variant av klockan. Det kan hända att Motorola väljer att man kan anpassa sin Moto 360 i ett program som de har som kallas för Moto Maker, där man då ska kunna välja på den lyxigare varianten.

Bilden är lånad av gsmarena.com

Länk  

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Bilder på iPhone 6S Plus (rykte)

HTC antyder för en ny telefon