in

Nya Motorola Moto 360 lanseras 8 september

Idag gick Lenovo ut med att nya Moto 360 kommer att presenteras under ett event i Berlin den 8 September. Men även en annan variant av Moto 360 kommer att presenteras lokalt i Kina. Antagligen så får vi se den Europeiska versionen av Moto 360 innan Kina-varianten. 

 Bilden här nedan är Moto 36 (gen 2)

Bilden är lånad av Swedroid.se

Källa

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Nya Nexus 5 (2015) kan USB typ C samt 12,3 MP-kamera

Bilder på iPhone 6S Plus (rykte)