Posted in: Uncategorized

Samsung har presenterat nya smartklockan Gear S2

Samsung har under gårdagen introducerat nya Gear S2, uppföljaren till fiolårets Samsung Gear S2. Gear S2 kommer i ett standardutförande och en som de kallar för classic. Den vanliga varianten kommer med en helsvart boett tillsammans med ett svart armband, medan den andra varianten kommer med en urtavla som ser gjord att vara utav borstad metall.

Skärmen är 1,2″ stor med Super AMOLED teknik samt med 320 x 320 i upplösning (302 PPI), 4 GB lagring, Tizen som operativsystem, en dual-core processor på 1 GHz. Samt 512 MB i RAM.
Klockan stödjer vidare Bluetooth 4.1, NFC samt Wi-Fi: 802.11 b/g/n. Båda klockorna har ett batteri som är 250 mAh stort. Samsung säger att batteriet ska räcka i 2-3 dagar vid vanlig användning.

Klockan  kommer också med en variant med inbyggt SIM-kort  samt som stödjer 3G. Denna variant av klockan har ett 300 mAh batteri för att få ut lika bra batteritid som vanliga Gear S2. 

Priset samt tillgängligheten har Samsung inte avslöjat ännu. Vi får veta mer den 3 september och däribland priset samt tillgängligheten, något annat skulle förvåna oss. 


Källa

Bilderna är lånade av gsmarena.com

      

Lämna ett svar

Back to Top