Hem Acer lanserar spelmobilen Predator med maffig 6″ skärm

Acer lanserar spelmobilen Predator med maffig 6″ skärm

Acer överraskade på eventet och presenterade en spelmobil. Acer Prodator heter den. Den har en 6″ skärm med Full HD upplösning. Den har även en unik design. Den har vidare ett tio-kärnigt chipp som troligtvis är Helio X20 (Acer avslöjade inget). Den har även en 21 MP kamera samt inte mindre än fyra stereo-högtalare.

Acer presenterade också en surfplatta, denna heter passande nog Predator 8 och har precis som namnet antyder, en 8″ skärm med 1080p i upplösning. Surfplattan har den även fokus på spel. Man kan välja mellan 32 eller 64 GB inbyggt minne samt att man kan expandera med minneskort upp till 128 GB om man vill det. Den har även 2 GB RAM, samt en Intelprocessor av typen Atom x7-Z8700.

Predator har ett pris kring 340 euro och kommer att släppas i oktober i Europa. Pris samt tillgänglighet för mobilen kommer i ett senare skede.

Bilderna är lånade av Swedroid.se

Källa    

Lämna ett svar