in

PC mobilen är här!

Idag så höll Acer sitt event. På detta event så lanserade man en så kallad PC-mobil. Jade Primo kallas den. Den kör självklart Windows version 10. På insidan sitter det en Snapdragon 808 processor. En unik funktion som Primo kommer med är att du kan slutföra eller börja ditt arbete och sedan gå över till mobilen.

Kameran i mobilen är på 21 MP.

Bilden är lånad av Mobil.se

Källa

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

LG lanserar G Pad II 10.1

Asus ZenWatch 2 kommer till Europa med ett väldigt bra pris