in

ZTE presenterar budgetluren Blade V6

ZTE är ett relativt okänt märke för oss i Europa. ZTE har försökt att ta sig in på den svenska marknaden förr, utan några vidare resultat. Men nu lanserar ZTE en mobil där man får en hel del för pengarna, på pappret. Blade V6 erbjuder en skärm som är 5″ stor (HD/IPS LCD), 2 GB RAM, ett fyrkärnig chipp från MediaTek, ett 2200 mAh-batteri, 16 GB inbyggt minne, LTE kategori 4, GPS, en bakre 13 MP-kamera samt en främre 5 MP-kamera. Mobilen har även stöd för dubbla SIM-kort.

Konstruktionen är gjord i metall med fasade kanter. Blade V6 är endast 6.8 mm, detta får anses att vara väldigt bra eftersom att den har ett så pass lågt pris.

Som ni ser så erbjuder Blade S6 mycket och bra  specifikationer för den rimliga summan av 2500 kr. 

Bilden är lånad av Swedroid.se

Källa 

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

LG lanserar G4s i Sverige: Mini variant av LG G4

Nya rykten om LG G4 Pro