Posted in: Uncategorized

Alcatel presenterar tre nya telefoner

Under dagen så har Alcatel presenterat OneTouch Pop Up, Star samt Go Play. OneTouch Pop Up är värstingen i trion som bygger på Snapdragons 615-processor, som är en åttakärnig processor som är klockad till 1,4 GHz, tillsammans med 2 GB RAM. Telefonen har vidare 16 GB inbyggt minne, SD-kortplats. Skärmen är 5″ stor med 720p upplösning.Den bakre kameran är på 13 MP tillsamans med en främre 5-MP kamera. Den kör bluetooth 4.0 den har även ett 2000 mAh-batteri, samt stöd för LTE.

Bilden är lånad av gsmarena.com

OneTouch Pop Star är i mittenklassen av trion. Den kommer antingen med bara 3G eller en LTE version (kategori 4).

3G versionen av telefon har en Mediatek MT6580-processor medan LTE versionen har en MediaTek MT6735P-processor. Andra specifikationer indikerar en 5″ med 720p upplösning. Den kör en Snapdragon 410-processor tillsammans med 1 GB RAM, en bakre 8 MP-kamera med LED-blixt samt en främre 5 MP-kamera. Intressant är det att Alcatel har valt att utrusta 3G-versionen med en kamera som kan filma i 1080p medan LTE-versionen bara kan filma max i 720p-upplösning. Telefonen har dubbla SIM-kortsplatser, den har även ett 2000 mAh-batteri, 8 GB inbyggt minne med SD-kortplats samt även bluetooth 4.0.

Det finns en hel drös av baksidor som man kan välja på om man köper Pop Star. Det går att välja på bl.a en läderimiterad baksida som du kan sätta på.

Bilden är lånad av gsmarena.com

 Sist men inte minst så presenterade också Alcatel OneTouch Go Play. Go Play är IP67 klassad och ska även vara stötsäker enligt Alcatel. Mobilen bygger på Pop Star när det kommer till specifikationer helt och hållet förutom att denna då är IP67-klassad.

Bilden är lånad av gsmarena.com

Alcatel presenterade också en klocka på mässgolvet. OneTouch Go Watch heter den och påminner en hel del av andra träningsklockor. Go Watch är vattentät, har en ganska klen processor på 180MHz Cortex-M4 CPU. Den har även ett skärm som är 1,22″ stor skärm som är av typen IPS med upplösningen 240 x 204. Den mäter 50.5 mm i diameter och är 13 mm tunn. Den har ett 225mAh batteri och Alcatel utlovar 2-5 dagars batteritid. Alcatel säger också att deras klocka ska drivas av ett eget OS. Vilket vill de dock inte avslöja.

Bilden är lånad av gsmarena.com

Källa
         

     

Lämna ett svar

Back to Top