in

Första bilden på Samsung Galaxy Tab 18.4?

Det duggar tätt kring ryktena om Samsung`s nästkommande surfplatta som tros vara en helt ny medlem till familjen-nämligen en Samsung-platta som har en så stor skärm som 18,4″. Vidare sägs Tab 18.4 komma att få följande specifikationer:

  • 2 GB RAM med en 1,6 GHz med åtta kärnor.
  • Ett 5700 mAh-batteri 
  • 18.4″ skärm med Full HD upplösning 
  • 8 MP bakre kamera samt 2.1 MP på framsidan
  • 32 GB inbyggt minne med SD-kortplats 
  • Android 5.1.1 Lollipop från start.  

Bilden är lånad av gsmarena.com

Källa    

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Teaser läcker ut på Xiaomi 5

ZTE lanserar Axon i Europa