in

LG G4 Pro kan få Edge-skärm

I senaste ryktet så meddelade vi när LG G4 Pro sägs bli presenterad. Nu hävdar ett nytt rykte att G4 Pro kan få en sluttande skärm längst kanterna, likt vad vi har sett hos Samsung Galaxy S6 Edge samtt S6 Edge Plus. Ryktet hävdar också att nya varianten av G4 kommer att få en 5,7″ QHD skärm, 64 GB inbyggt minne, en Snapdragon 808-processor tillsammans med 3 GB RAM.

Mobilen sägs även komma att få en bakre 16 MP-kamera samt en främre 5 MP-kamera.

Bilden är lånad av gsmarena.com

 

Källa 

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Bilder på Lenovo Vibe X3

Så fungerar Force Touch i nästa iPhone (rykte)