in

Nya Nexus-duon kommer kunna förhandsbokas från början av october

Vi är inne i sanna ryktestider. Nu har ett källa uttalat sig om att man ska kunna förhandsboka Huaweis och LG`s Nexus-telefoner från och med 13 oktober, sannolikt är det bara i USA. Nya duon ska presenteras den 29:e september enligt senaste ryktet. Detta skulle innebära att Nexus-lurarna skulle komma ut rätt så sent efter presentationen eftersom att förhandsbokningarna inte skulle börja förrns den 13:e oktober.

Den 29:e får vi svar på om alla rykten stämmer.    

Bilden är lånad av gsmarena.com

 Källa

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

HTC skickar ut inbjudningar- är det HTC A9 som ska visas upp?

Xperia Z5 Ultra kan vara nära (rykte)