in

Sony börjar rulla ut Android 5.1.1 till ett gäng äldre Sony-mobiler

Sony har under dagen börjat rulla ut Android 5.1.1 i etapper till Xperia Z, ZL, ZR samt Tablet Z. Men Sony har börjar rulla ut uppdateringen till alla dessa Xperia-enheter under dagen, inklusive både Wi-Fi samt LTE versionen av plattan. Svenska exemplar är med på listan, så förhoppningsvis så behöver ni inte vänta mycket längre. Modellnamnet för uppdateringen är 10.7.A.0.222.

Bilden är lånad av gsmarena.com

 Källa 

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Bilder på Nokia C1 – kommande modell med Android (rykte)

HTC skickar ut inbjudningar- är det HTC A9 som ska visas upp?