in

Lollipop kör på 21% av alla Android-enheter

Nyligen visade en rapport som kommer från Google själva, att 21% av alla enheter i dagsläget kör med Android 5.0 Lollipop installerat. Om man tar en titt på diagrammet så ser vi att KitKat 4.4 är vanligast idag, tätt följt av gamla Jelly Bean. Den version som ligger allra sist är Froyo tätt följt av Gingerbread.

Om du har en Android mobil, vilken Android version har du just nu?

Bilden är lånad av gsmarena.com

Källa 

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Nya bilder på Nexus 5X läcker ut

Meizu`s nästa flaggskepp kommer “bara” ha 1080p-upplösning