Posted in: Uncategorized

Apple presenterar iPhone 6s samt 6s Plus

Apple har under kvällen presenterat deras två nya telefoner. Mycket av ryktena som florerade visade sig stämma alldeles utmärkt.

Nya iPhone 6s har en skärm som är 4,7″ stor och behåller samma upplösning, har en ny processor som Apple kallar för A9, som bygger på 64 bitar, men klockhastigheten är fortfarande oklar. Den har fortfarande 1 GB RAM.  Mobilen har också Force Touch i tre steg, lätt tryckning ger en förhandstitt, mellan, samt även hård som ger användaren tillgång till inställningarna för programmet.

Nya iPhonen har även en helt ny kamerasensor som är på 12 MP, tillsammans med OIS, samt även en främre kamera som nu ligger på 5 MP, för att få bästa möjliga resultat när du tar en selfie så har Apple utrustat nya iPhonen med ett program som blinkar vitt på skärmen satt det ska se ut som att du har fotat dig själv med en blixt.

Apple har självklart Touch ID i denna och enligt dem själva så ska denna sensor vara mycket snabbare än tidigare.  

iPhone 6s har identiska mått med sin föregångare och är 7.1 mm tunn. Kameran sticker fortfarande ut från den övriga konstruktionen. Mobilen kommer att komma i Space Gray, Silver, Guld samt även nya färgen Rose Gold.

Iphone 6s plus var den andra nyheten i telefonväg som Apple presenterade, denna modell bygger på samma specifikationer som vanliga 6s fast den har en större skärm som är 5,5″ stor med Full HD upplösning.

Båda modellerna kommer i 16, 64 eller i 128 GB lagringsutförande, priset för dessa två modeller är samma som de var för dess föregångare.

När de släpps här i Sverige är ännu oklart.

Uppdatering: Det är nu klart att iPhone 6S utrustats med ett mindre 1715 mAh-batteri. 

Bilden är lånad av gsmarena.com

Källa    

Lämna ett svar

Back to Top