Hem Kan detta vara Samsung Galaxy S7?

Kan detta vara Samsung Galaxy S7?

Det är ungefär ett halvår tills att Samsung har nästa event i Barcelona. Men redan nu så har det börjat cirkulerat runt rykten kring Samsungs nästkommande flaggskepp Galaxy S7. Nyligen så dök det upp en Samsung-lur med kodnamnet Projekt Lucky”. På bilden ser man att enheten har 3 GB RAM tillsammans med ett högre klockat chipset än Galaxy S6.

Samsung Galaxy S7 sägs komma i två utföranden. Ena modellen kommer att heta S7 Premium och erbjuda en 5,7″ skärm med Quad HD-upplösning samt även en vanlig variant som sägs erbjuda en 5,2″ stor skärm. Det ryktas även om att det kommer att sitta en Snapdragon 820-processor i de exemplar som kommer till Europa.

Dessa rykten ska tas med en rejäl nypa salt eftersom att vi är ett halvår ifrån det officiella avslöjandet.

Bilden är lånad av gsmarena.com

Källa   

Lämna ett svar