Hem Benchmark-resultat för budgetluren Microsoft Lumia 550 läcker ut

Benchmark-resultat för budgetluren Microsoft Lumia 550 läcker ut

Enligt det senaste ryktet så har Microsoft en ny telefon som lurar runt hörnet. Detta får anses som trovärdigt då det nu har kommit upp ett resultat för en okänd Lumia-enhet. Lumia 550 sägs erbjuda en skärm som är 4,7″ stor med 720p-upplösning, 8 GB inbyggt minne, en bakre 5 MP-kamera som kan spela in video i 720p upplösning samt även en främre kamera som ligger på 1,2 MP som även den kan spela in video i 720p.

På bilden ser man att enheten drivs av en klen historia som är en Snapdragon 210-processor som är klockat till 1,1 GHz samt även 1 GB RAM. Mobilen sägs även komma med Windows 10 för mobiler förinstallerat.

Bilden är lånad av gsmarena.com

Källa 

Lämna ett svar