LG släpper skalet före telefonen

LG G5 är knappt en vecka bort-men redan nu har LG presenterat ett officiellt skal till telefonen. Skalet i sig liknar Samsung Clear View Cover till utseende, men lite skiljer det sig i funktionalitet. Till att börja med så har skalet en genomskinlig ruta, där du kan ta del av always on läget som LG G5 kommer att vara utrustad med. Förutom fönsteret så är skalet inte helt genomskinligt, men tillräckligt genomskinligt så att du ser skärmen om du tänder den. I den delen som är genomskinlig så kan du också ta emot eller avisa samtal samt att du ser vem som ringer.

Skalet är gjort i metall, vilket indikerar att telefonen också, i mångt och mycket är byggd i metall, vilket får ses som en positiv aspekt enligt oss. Det som är nackdelen med metall är att trådlös laddning

Bilden är lånad av Mobil.se

Källa

Lämna ett svar