dark

Samsung Galaxy Note 6 kommer att ha 5,8″ skärm med en ny 12 MP-kamera (rykte)

Redan nu har det börjat cirkulera rykten kring Samsungs nästkommande Note – som förhoppningsvis lanseras någon gång i September i år. Enligt ryktet så kommer den att bjuda på en skärm som är 5,8″ stor med Quad HD – upplösning, samma kamera som lär komma att sitta i Galaxy S7, alltså en kamera med 12 megapixlar som framförallt bjuder på bättre bilder i mörker. Ryktet hävdar också att Note 6 kommer att kunna fås med antingen 64 eller 128 GB inbyggt minne. Sist men inte minst så säger ryktet att Note 6 inte kommer att vara utrustad med inte mindre än (!) 6 GB RAM.

Det återstår dock att se om detta rykte stämmer, det är lång tid kvar till lansering, så det bör tas med en nypa salt.

Bilden är lånad av thevarge.com

Källa