Samsung Galaxy Note 6 kommer att ha 5,8″ skärm med en ny 12 MP-kamera (rykte)

Redan nu har det börjat cirkulera rykten kring Samsungs nästkommande Note – som förhoppningsvis lanseras någon gång i September i år. Enligt ryktet så kommer den att bjuda på en skärm som är 5,8″ stor med Quad HD – upplösning, samma kamera som lär komma att sitta i Galaxy S7, alltså en kamera med 12 megapixlar som framförallt bjuder på bättre bilder i mörker. Ryktet hävdar också att Note 6 kommer att kunna fås med antingen 64 eller 128 GB inbyggt minne. Sist men inte minst så säger ryktet att Note 6 inte kommer att vara utrustad med inte mindre än (!) 6 GB RAM.

Det återstår dock att se om detta rykte stämmer, det är lång tid kvar till lansering, så det bör tas med en nypa salt.

Bilden är lånad av thevarge.com

Källa 

Senaste inläggen

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: