Samsung berättar om nya Edge funktionerna till Android 6.0

Samsung har under dagen berättat mer om hur Edge-funktionerna kommer att vara utformade när Android 6.0 kommer till Galaxy S6 Edge samt Edge+. Företaget har bland annat ökat bredden från 260 pixlar till 550 pixlar, som innebär att du kan ha mer information på kantskärmen, men detta är inte ett måste att ha, utan man kan köra med kvar på dessa 260 pixlar om man vill. Man ska även från och med nu kunna lägga till appar och information på en och samma skärm, men man kan nu också ha 10 appar istället för tidigare 5 inlagt som genväg. Samsung har även intrigerat en plats åt ficklampan, kompassen samt en linjal på kantskärmen. 

Samsung har inte ännu släppt Android 6.0 till Galaxy S6/Edge, men uppdateringen är på väg.

Bilden är lånad av Swedroid.se

Källa

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net

Lämna ett svar