Hem Bilder på nya Huawei P9 bekräftar: Metallkonstruktion samt dubbla kameror

Bilder på nya Huawei P9 bekräftar: Metallkonstruktion samt dubbla kameror

Tidiga bilder på vad som sägs vara Huaweis nästkommande telefon har publicerats. På denna bild ser vi med största sannolikhet Huawei P9. Glaset på framsidan av telefonen ser man är lite svängt ut i kanterna, som kan liknas vid Samsungs Edge-modeller. Men ändå inte riktigt fullt så pass utsvängt glas. Huawei sägs också ha utrustas med dubbla kameror på baksidan, en som mäter djup och en annan som tar själva korten, något som LG G5 också med största sannolikhet har utrustats med. Övriga specifikationer son nämns är:

Bilden är lånad av GSMarena.com
  • Skärm: 5,2″ (gissningsvis Full HD) 
  • Processor: Kirin 950 med 4 GB RAM
  • Övrigt: Fingeravtrycksläsare placerad på baksidan 
  • Färgval: Svart, silver, guld samt rosa.     

Förhoppningsvis så får vi veta mer den 21 Februari när Huawei håller en presentation.

Källa

Lämna ett svar