Posted in: Uncategorized

CAT presenterar S60: Världens första mobil med inbyggd värme-kamera

CAT har under dagen presenterat S60. En budgetmobil fast med en hel del coola funktioner. S60s huvudnummer är kameran, som har blivit utrustad med en värmesensor. Detta innebär att man kan se igenom röken från 15-30 meter med hjälp av mobilen, dock så är upplösningen på 640 x 480, så det är ingen fantastisk upplösning direkt. Huvudkameran är på 12 megapixlar. Den andra coola funktionen är att den tål att släppas från en höjd av 1,8 meter. Men den är även vattentät ner till fem meter. Övriga specifikationer är mediokra såsom:

  • Skärm: 4,7″ (HD)
  • 105 dB högtalare (högre ljud än vanligt) 
  • Processor: Snapdragon 617, 3 GB RAM
  • Kamera: 13 MP bak 5 MP fram
  • System: Android 6.0 Marshmallow
  • Batteri: 3800 mAh   

CAT S60 har även stöd för 4G/LTE.
S60 presenteras officiellt om knappt fem dagar.

Bilden är lånad av GSMarena.com

Källa

 

Lämna ett svar

Back to Top