Posted in: Uncategorized

Bara två dagar kvar till Samsung Galaxy S7 och LG G5

Nu är det bara två dagar kvar tills att Samsung presenterar sitt flaggskepp och LG lika så. Våra förväntningar är högre än någonsin, men vi tror inte att varken G5 eller S7 kommer att vara någon större revolution mot sina föregångare, LG G4 samt Samsung Galaxy S7. Vi förväntar oss en lite bättre skärm, snabbare processor samt även en bättre kamera. Allt runt omkring tycker vi bara ses som en bonus då både LG G4 samt Samsung Galaxy S6 för exempel båda hade en bra byggkvalitet samt att båda hade suveräna kameror.

Vi får se vad som presenteras på söndag, men den tillverkare som vi tror drar det längsta strået är Samsung då det sägs att Galaxy S7 samt Edge kommer bli vattentåliga.  

Bilden är lånad av logos.wikia.com

Bilden är lånad av logok.com

Lämna ett svar

Back to Top