Posted in: Uncategorized

Bilder på en HTC telefon, en som ska visas upp under MWC?

Vi vet redan att HTC inte kommer att visa upp företagets kommande M10 nu under MWC, utan under ett separat event i mars någon gång. Men nu har en bild läckt ut på nätet på en telefon – som HTC sägs komma att kalla A16, som även sägs ska visas upp någon gång under MWC. Det nämns inga specifikationer, men det är klart att A16 inte kommer bli någon värstingtelefon utan ett telefon i mellansegmentet. Av att döma på bilderna så kommer telefonens konstruktion att vara gjord i mestadels plast. Det kan också hända att HTC kommer att intrigera A16 till deras Desire – familj, som nu för tiden består av mellansegment telefoner. Slutligen så ser man att HTC kan släppa HTC A16 i följande färger:

  • Svart
  • Vitt
  • Blått
  • Röd/rosa

Bilden är lånad av GSMarena.com

Källa

Lämna ett svar

Back to Top