Posted in: Uncategorized

Ny Sony – telefon läcker ut på nätet (rykte)

Precis som LG, Samsung och HTC så har Sony, även dom, ett event nu under MWC som startar idag. Men vad de har tänkt att visa upp har varit en gåta-fram tills nu. Nu har en bild kommit upp på nätet på en Sony – telefon som sägs kunna få namnet Xperia PP10. Det som nämns är en bild, men inga specifikationer.

Av att döma på bilden nedan så ser vi en telefon som är någon slags hybrid i designen mellan Xperia Z3 och Z5. Detta eftersom att vi ser hur Sony kan ha valt att flytta tillbaka högtalarna på ramen runt om telefonens skärm istället för att ha kvar högtalarna i undre respektive högre position. Men det vi ser är väldigt likt med Xperia Z5 är att fingeravtrycksläsaren samt volym – knapparna sitter på ungefär samma position. Vi ser även att Xperia PP10 ser ut att komma i en ny färg liknande metall. Vi får se vad Sony har i rockärmen nu under MWC.   

Källa

Lämna ett svar

Back to Top