Exynos-versionen av Galaxy S7 samt S7 Edge kommer upp i benchmarks

Igår presenterade Samsung sina två nya flaggskepp med en ovanligt kraftfull processor, nämligen Exynos 8890 som kommer att sitta i svenska exemplar av Galaxy S7 samt S7 Edge. Nu har olika benchmarks för telefonerna publicerats på nätet. Vad man kan se är att Samsungs egna processor spöar skiten ur både Huaweis egna Kirin 950-processor, men att den även spöar skiten ur Snapdragon 810, det återstår dock att se hur Exynos 8890 står sig mot Snapdragon 820. Om man kollar in benchmark-programmet så ser man tydligt att Exynos 8890 ligger först både i single-core samt även multi-core

multi-core, bilden är lånad av GSMarena.com
single-core, bilden är lånad av GSMarena.com

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.