Recension av QuadBeat 3 till LG G4

Många telefontillverkare har slutat med att skicka med hörlurar helt och hållet till sina mobiler när man köper dom. Men lyckligtvis så gäller det inte alla tillverkare. LG är en tillverkare som har skickat med hörlurar till sina telefoner ett bra tag nu, och LG G4 är inget undantag. I paketet så medföljer ett par QuadBeat 3-hörlurar. Direkt när man tar ur dom ur sin lila separata ask så märker man att LG har lagt ner tid på att få till detaljerna på hörlurarna. Hörlurarnas sladd är gjord i något slags repliknande material som känns väldigt hållbart. In-ear plupparna är gjorda i metall ytterst samt plast, vilket också känns som en sådan där detalj som LG har tänkt till på. Om det är något som man ska vara negativ mot så är det att sladden inte är platt och blir därav inte trasselfri. 

Jag är ingen audiofil men jag har bedömt hur jag tycker att de låter i mina öron, och jag tycker att QuadBeat låter väldigt bra för att vara standardhörlurar som följer med mobilen. Jag tycker att basen är perfekt, däremot så kan jag tycka att de höga tonerna kan bli lite ”moddiga” ibland.

Summa summarum så tycker jag att LG G4 levereras med ett par bra hörlurar i lådan, bättre än vad som brukar ingå till de flesta smartphones idag. 

Lämna ett svar