Bilder på nästa HTC – telefon visas upp (rykte)

Nu har de första bilderna på HTCs kommande mobil visats upp.  Att döma av källan så kommer HTC att överge One och bara döpa sitt nästa flaggskepp till HTC M10. Av bilderna att döma så kommer “M10” att vara en rejäl pjäs med lika mycket döytor som One M9 samt M8. På bilderna ser vi även hur HTC denna gång verkar ha skippat att utrusta mobilen med HTCs berömda ljud Boom Sound. Detta har istället ersatts mot en fingeravtrycksläsare. Högtalaren ska nu istället vara placerad i botten av telefonen. Vi vill hellre se att HTC sätter fingeravtrycksläsare på baksidan så att man kan behålla Boom Sound.
Den övriga konstruktionen ser man är gjord i aluminium och det ser ut som att “M10” kommer bestå av ett enda stycke av metall, vilket vi ser som en stor fördel. Om man tar sig en titt på knapparnas placering så är den dock oförändrad. Detta ser vi som något som borde förändras eftersom att man trodde att Powerknappen satt på volymknapparna eftersom att de satt så nära varandra i M9.

Om man kollar vidare på telefonen så ser vi att de fysiska knapparna gör comeback,  så istället för att ha knapparna på skärmen så har man dessa utanför. Detta är inte en vanlig lösning för androidtelefoner idag. Dock så ser vi fysiska knappar som något bra eftersom att man sparar mer yta på skärmen då.

Detta är som sagt bara ryktesbilder,  så bilderna på telefonen är nog inte riktigt så telefonen kommer att se ut,  utan vi tror att den kommer att se mer annorlunda ut på framtida ryktesbilder samt när den presenteras.

Bilderna är lånade av Swedroid.se 

Källa

Senaste inläggen

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: