Första rykterna kring Samsung Galaxy S7 mini dyker upp

Samsung lanserade senast under 2014 en minivariant av företagets dåvarande toppmodell Galaxy S5. Men sedan dess så har det varit helt tyst gällande en hy mini-modell. Detta tills nu. Nu har det första ryktet kommit in gällande en ny mini-modell från Samsung. Denna gång sägs det att Samsung kommer att lansera en Galaxy S7 Mini. Några specifikationer i ryktesväg nämns inte. Men om man ska tro på tidigare mini-modeller så kommer Galaxy S7 Mini att vara en nerbantad variant av Galaxy S7.

Vi skulle gissa på att Samsung kommer att sätta i en skärm som är runt 5″ stor med Full HD-upplösning, ett Snapdragon 650 chipp med 3 GB RAM. En önskan vore också om Samsung kunde välja att sätta i samma kamera i Galaxy S7 Mini som i vanliga Galaxy S7. 

Bilden är lånad av GSMarena.com

Källa

Annons