Hem Apple skickar ut iOS 9.3 till betatestare

Apple skickar ut iOS 9.3 till betatestare

Apple påbörjade under gårdagen att skicka ut en betauppdatering till nya iOS 9.3. Denna version av programvara riktar sig främst till tillverkare, men om du känner dig sugen på att hämta hem uppdateringen saå kan du göra det. Dock så är programvaran buggig. De nya förändringarna som kommer i och med iOS 9.3 är att nu kommer det bland annat ett nattläge så att skärmen går att dimma ner ännu mer. Men uppdateringen ska även innehålla fler appar som ska stödja 3D-touch samt även att det kommer att finnas fler appar som du kan låsa med hjälp av ditt fingeravtryck eller en personlig kod.

Vi förväntar oss att få mer information om uppdateringen under Apples event den 21 mars.

Bilden är lånad av GSMarena.com

 Källa

  

Lämna ett svar