Hem Fler bilder på HTC 10

Den 12 april förväntas HTC 10 presenteras. Det ser inte ut som att HTC kommer att lyckas hålla telefonens design hemlig tills den presenterats då det under de senaste veckorna kommit ut bilder på vad som sägs vara telefonen.

Nu har ännu fler bilder på nätet publicerats som visar telefonens design. HTC 10 ser ut att komma i silver eller i en svart färg, precis som HTC One M9 gjorde. Vidare så ser vi hur HTC har anammat LG med en laser autofokus på baksidan tillsammans med kameran. Men vi ser även att HTC denna gång verkar ha satsat på framtidssäkra USB Type – C. Vi ser även att högtalaren är placerad på undersidan av telefonen, något vi hoppas inte stämmer eftersom att denna placering antagligen skulle innebära sämre ljud än tidigare.

Bilden är lånad av GSMarena.com

Källa      

Lämna ett svar