LG berättar mer om UX 5.0 i senaste videon

LG sticker ut från mängden i år, inte bara genom att man har gjort en telefon som är modulär utan också att man satsar väldigt mycket på reklam om telefonen i sociala medier.

Denna gång så visar man upp hur användargränssnittet i G5an kommer att se ut, även kallat UX 5.0. Företaget säger att UX 5.0 är anpassat efter hur en användare använder sin telefon och man menar att man inte lagt till något lull-lull i systemet. Något vi tycker ser ut att stämma då man bland annat tagit bort funktioner som var totalt onödiga i G4an. Man säger vidare att man satsat på ett väldigt användarvänligt gränssnitt. Något vi tror att LG tänkt mycket på när man format systemet. Ett exempel på detta är att G5an kommer utan någon applåda, även fast möjligheten finns att lägga till en applåda i systemet om det föredras.

Vi är övertygade om att LG försöker locka över iPhone – användare när man skippar en applåda för att istället sprida ut appar direkt på startskärmen.

LG pratade också hur lätt det kommer att vara att koppla ihop modulerna med telefonen (även kallade för friends) genom att man går in i den tillhörande appen och bara parar ihop modulerna med telefonen.

Men man pratade också hur mycket man förenklat kamerangränsnittet i telefonen. Detta genom olika rörelser för att till exempel ta ett kort på sig själv eller zooma för att gå mellan vidvinkel – läget eller det vanliga läget.
Som vi nämnde tidigare så har man också lagt till en applåda, om man nu föredrar att ha en så kan man lägga till den, något vi absolut skulle ha gjort!

Till sist så har man också uppgraderat en del funktioner samt appar som inkluderar Always on, Smart Doctor, World Clock, File Manager, Quick Help, LG Backup samt även fingeravtrycksläsaren.

Hela videoklippet kan ses här

Bilden är lånad av GSMarena.com

Källa       

Lämna ett svar