Posted in: Uncategorized

LG G5 hårdtestatas i senaste videon

En video har kommit ut på nätet där man har testat hur LG G5 klarar att brännas, rispas samt böjas. I videon så började man med att rispa telefonens skärm, och skärmen klarade sig väldigt bra. Däremot när man började rispa på baksidan så flög lagret metall all världens väg, inklusive metallen på fingeravtrycksläsaren, däremot så fungerade fingeravtrycksläsaren även när telefonen blev så sönder rispad.

Han i videon fortsatte med att denna gång se hur skärmen i G5an klarade heta temperaturer med en kniv. När han brände intill skärmen så försvann ett antal pixlar (på den punkten som har brände) ett fåtal sekunder för att sedan komma tillbaka.

Det sista han gjorde var att han gjorde ett klassiskt böj – test av telefonen. Eftersom att G5an är gjord i metall så var det ytterst osäkert om den skulle tåla en hög påfrestning. Men telefonen klarade böj – testet väldigt bra. Detta eftersom att metallkonstruktionen flexade ytterst lite när han tog i som mest. Däremot så flexade Magic Slot:en en hel del när han gjorde testet, däremot så var det aldrig nära att gå av. Vi tror att LG G5 kommer att bli en utmärkt telefon för dig som  gillar att ha dina telefoner i bakfickan.

Videon kan ses här.

Källa

    

Tags:

Lämna ett svar

Back to Top