Posted in: Uncategorized

Bilder samt specifikationer dyker upp på Asus Zenfone 3 (rykte)

De första bilderna samt specifikationerna har nu dykt upp på Asus nästkommande telefon, som förmodas att kallas för Zenfone 3. Vad vi kan se på bilden, så kommer telefonen att finnas att tillgå i svart, vitt samt guld. Vad vi också kan se på bilden är att Asus väljer att göra en LG genom att placera knapparna på baksidan. Sist men inte minst så ser vi ett glas på både fram och baksidan som är lätt kurvat (även kallat 2,5 glas). Specifikationerna som nämns är USB Type – C, fingeravtrycksläsare, blixt på både fram och baksidan samt en konstruktion i glas och metall. Ryktet säger slutligen att telefonen kommer att presenteras mest sannolikt senare i vår.

Bilden är lånad av Swedroid.se

 Källa

Back to Top