Hem Bilder och specifikationer på Meizu Pro 6 (rykte)

Bilder och specifikationer på Meizu Pro 6 (rykte)

Det har nu publicerats en del ryktesbilder samt specifikationer på Meizu:s kommande värsting Pro 6. Telefonen på bilderna liknar OnePlus 2 väldigt mycket till det yttre tycker vi, men telefonen ser också väldigt slimmad ut i formatet. Specifikationer som nämns är mäktiga 6 GB RAM med ett Exynos 8890 chipp från Samsung, fingeravtrycksläsare, tryckkänslig skärm (även kallat 3D – touch), 5,7″ skärm med Quad HD – upplösning, snabbladdning samt NFC.

Telefonen sägs även komma i tre olika konfigurationer med 32, 64 eller 128 GB minne. 32 GB varianten sägs börja på 430 dollar (motsvarande 3500 kronor), 64 GB varianten på 480 dollar (motsvarande 3900 kronor) samt 128 GB modellen som sägs gå loss på 540 dollar (motsvarande 4400 kronor). Det är ännu oklart när telefonen presenteras.

Bilderna är lånade av GSMarena.com

Källa  

Lämna ett svar